Öppetider:Måndag-Fredag 10:00-19:00, Lördag 10:00-15:00, Söndag Stängt
التعليم باللغة العربية Образование на русском языке Education in English  

Lär dig mer om oss | Hur TTUTB fungerar

Awesome Image

Om oss

Vi finns här för att kunna erbjuda dig den absolut bästa lösningen som är individuellt anpassad efter dina specifika önskemål! Det kan vi göra med hjälp av vårt team av gedigen erfaren personal, vår kunskapsbas och vår gedigna kompetens. Allt du behöver är en dröm, vi är här för att hjälpa dig att uppfylla den!

Vilka är vi?

Vi som arbetar här är ett gäng glada och entusiastiska trafiklärare och utbildare som vill göra det bästa vi kan för att leverera den perfekta trafik & transportutbildningen till var och en utifrån de förmågor man själv besitter.


I samband med att vi valde att starta vår utbildningsverksamhet inom trafik och transportsektorn ville vi göra något som ännu inte fanns på marknaden, för att underlätta utbildningen för människor i behov av ett nytt körkort eller en tilläggsutbildning. Detta var inget vi kunde hitta i storstan. Så när vi valde namnet till vår verksamhet kändes det helt naturligt att döpa oss till Trafik & transportutbildarna, för det är just det vi gör!


Vi gör det vi är bäst på och älskar det vi gör och vet att det är mycket lättare att leverera ett bra slutresultat när vi vet vad vi gör, och gör det på det bästa tänkbara sättet vi kan, vilket har resulterat i positiva resultat.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Trafik & Transportutbildarna är din pålitliga partner när det kommer till att skapa kompetenta och ansvarsfulla förare inom trafik och transport. Vår organisation är dedikerad till att erbjuda högkvalitativ utbildning och stöd för att utveckla de färdigheter och kunskaper som krävs för säker och effektiv transport.


Vårt uppdrag

Vi strävar efter att vara ledande inom trafik- och transportutbildning genom att erbjuda en mångsidig och anpassningsbar utbildning baserat på gällande läroplan. Vårt uppdrag är att utbilda och stödja individer till att bli kompetenta förare och yrkesmän inom transportsektorn, samtidigt som vi främjar trafiksäkerhet och hållbarhet.


Erfarenhet och expertis

Med årtionden av erfarenhet inom branschen har våra instruktörer och utbildare en djup förståelse för de utmaningar som förare och yrkesmän står inför dagligen. Vi kombinerar denna erfarenhet med kontinuerlig utbildning och uppdaterad kunskap för att säkerställa att våra utbildningar håller högsta standard.


Utbildningsområden

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar inom trafik och transport, inklusive körkortsutbildning för olika fordon, yrkesförarutbildning, säkerhetskurser och specialiserade utbildningar för transportbranschen. Våra kurser är utformade för att möta både individuella och företagsbehov, och vi strävar efter att skapa anpassade utbildningslösningar.


Innovation och teknik

Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom trafik- och transportsektorn. Genom att integrera innovativa undervisningsmetoder och använda moderna utbildningsverktyg strävar vi efter att ge våra elever en meningsfull och effektiv utbildningsupplevelse.


Engagemang för säkerhet och hållbarhet

Vi är övertygade om att genom att främja säker körning och hållbara transporter kan vi göra en positiv skillnad på vägarna. Vårt engagemang för trafiksäkerhet och hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från utbildningsprogrammen till våra strategiska partnerskap inom branschen.


Trafik & Transportutbildarna ser fram emot att vara din partner på vägen mot framgångsrik och ansvarsfull trafik och transport. Kontakta oss gärna för att lära dig mer om våra utbildningar och hur vi kan stödja dina behov. Välkommen till en framtid med säker och effektiv transport!
Till Toppen